Tomteområde
Vaset Alpinområde
950 moh
Tomteområdet Vaset Alpinområde

Flott utsikt til Jotunheimen, Grønsennknippa, Ålfjell, Gilafjellet og Vasetvatnet

Det kan bygges en hovedhytte på inntil 150 m2 på tomta. I tillegg til hovedhytte, kan det oppføres 2 andre bygg på tomta (garasje, uthus eller anneks). Hvert av disse byggene kan være på inntil 40 m2. Totalt bebygd areal på tomta kan ikke overstige 210 m2.

Fantastiske skiløyper

Vaset er kjent for sine mange og lange skitraseer, midt i et av norges vakreste fjellandskap. Med høy hyppighet på oppkjøring og variert utvalg kan du alltid nyte frisk fjelluft fra skiløypa i dette området.

Fiskevann

Vasetområdet har mange gode fiskevann med god adkomstvei. Vasetvatnet byr på gode fiskemuligheter (ørret), både fra båt og fra land. Vannet er relativt grunt, noe som også gjør fluefiske gunstig. Det er godt skiltet ned mot fiskeplasser rundt vannet, og båt kan også leies i området. Fiskekort kan kjøpes på Joker Vaset og enkelte andre utsalgsteder.

Sykkelveier

Vaset er kanskje Norges beste fjellområde for sykling. Her finner du utallige sykkelveier for enhver smak, både rolige stølsveier og mer utfordrende sykkelstier. Sykkelturen kan også kombineres med stølsbesøk og andre friluftsaktiviteter.

Turmuligheter

Området byr på en rekke turstier og veier som innbyr til både korte og lengre vandreturer, samt en rekke topper og turmål. Mange av turstiene er også godt merket.

Aktiviteter

Vasetområdet byr på mange forskjellige spennende aktiviteter året rundt, både sommer og vinter. Vinterstid er det flotte forhold i Vaset Skiheiser, som er et familievennlig skianlegg med en kreativ snowboard-park, kjelkebakke, snørafting og andre akeaktiviteter. Mer informasjon på www.vasetskiheiser.no 

Festivaler

Valdres er kjent for sine mange festivaler, og Vaset er et godt utgangspunkt for deg som ønsker å kunne kombinere festival og hytteliv. Vi kan nevne Rakfiskfestivalen, Vinjerock, Hilmestevnet og mange flere.