Tomteområde
Øvre Stubbset
900 moh
Tomteområdet Øvre Stubbset

Midt i fjelleventyret

Bebyggelsesplanen for området ble godkjent i desember 2005. Planen inneholder 18 nye hyttetomter. Så langt er 16 av 18 tomter solgt. Pr. 01.10.18 er tomt nr. 7 og 20b ledige. Tomten er festetomter. Bortfester er Statskog SF, og det vil bli opprettet festavtale i forbindelse med fradeling av tomtene. Statskog SF har fastsatt festeavgiften for tomtene. Den ligger på mellom kr. 5,470, - og kr. 8.676, - pr. år. Når det gjelder prisen på infrastrukturen (veg, vann, avløp og strøm) er det fastsatt til kr. 640.000 - kr. 730,000. Se beskrivelse av den enkelte tomt nedenfor. Vi tar forbehold om prisjusteringer.

Fantastiske skiløyper

Vaset er kjent for sine mange og lange skitraseer, midt i et av norges vakreste fjellandskap. Med høy hyppighet på oppkjøring og variert utvalg kan du alltid nyte frisk fjelluft fra skiløypa i dette området.

Fiskevann

Vasetområdet har mange gode fiskevann med god adkomstvei. Vasetvatnet byr på gode fiskemuligheter (ørret), både fra båt og fra land. Vannet er relativt grunt, noe som også gjør fluefiske gunstig. Det er godt skiltet ned mot fiskeplasser rundt vannet, og båt kan også leies i området. Fiskekort kan kjøpes på Joker Vaset og enkelte andre utsalgsteder.

Turmuligheter

Området byr på en rekke turstier og veier som innbyr til både korte og lengre vandreturer, samt en rekke topper og turmål. Mange av turstiene er også godt merket.

Sykkelveier

Vaset er kanskje Norges beste fjellområde for sykling. Her finner du utallige sykkelveier for enhver smak, både rolige stølsveier og mer utfordrende sykkelstier. Sykkelturen kan også kombineres med stølsbesøk og andre friluftsaktiviteter.

Aktiviteter

Vasetområdet byr på mange forskjellige spennende aktiviteter året rundt, både sommer og vinter. Vinterstid er det flotte forhold i Vaset Skiheiser, som er et familievennlig skianlegg med en kreativ snowboard-park, kjelkebakke, snørafting og andre akeaktiviteter. Mer informasjon på www.vasetskiheiser.no 

Festivaler

Valdres er kjent for sine mange festivaler, og Vaset er et godt utgangspunkt for deg som ønsker å kunne kombinere festival og hytteliv. Vi kan nevne Rakfiskfestivalen, Vinjerock, Hilmestevnet og mange flere.