Tomteområde
Båtåne
825 moh
Tomteområdet Båtåne

Ydyllisk fjell-liv

Fantastiske skiløyper

Vaset er kjent for sin mange og lange skitraser, midt i et av Norges vakreste fjelllandskap. Du kan alltid nyte nydelig fjellluft fra skibakkene i dette området.

Fiskevann

Vasetområdet har mange gode fiskevann med god adkomstvei. Vasetvatnet byr på gode fiskemuligheter (ørret), både fra båt og fra land. Vannet er relativt grunt, noe som også gjør fluefiske gunstig. Det er godt skiltet ned mot fiskeplasser rundt vannet, og båt kan også leies i området. Fiskekort kan kjøpes på Joker Vaset og enkelte andre utsalgsteder.

Sykkelveier

Vaset er kanskje Norges beste fjellområde for sykling. Her finner du utallige sykkelveier for enhver smak, både rolige stølsveier og mer utfordrende sykkelstier. Sykkelturen kan også kombineres med stølsbesøk og andre friluftsaktiviteter.

Turmuligheter

Området byr på en rekke turstier og veier som innbyr til både korte og lengre vandreturer, samt en rekke topper og turmål. Mange av turstiene er også godt merket.

Aktiviteter

Vasetområdet byr på mange forskjellige spennende aktiviteter året rundt, både sommer og vinter. Vinterstid er det flotte forhold i Vaset Skiheiser, som er et familievennlig skianlegg med en kreativ snowboard-park, kjelkebakke, snørafting og andre akeaktiviteter. Mer informasjon på www.vasetskiheiser.no 

Festivaler

Valdres er kjent for sine mange festivaler, og Vaset er et godt utgangspunkt for deg som ønsker å kunne kombinere festival og hytteliv. Vi kan nevne Rakfiskfestivalen, Vinjerock, Hilmestevnet og mange flere.