Du er her: Hovedside » Om oss

Om Vaset Utbyggingsselskap

Vaset Utbyggingsselskap AS har vært en viktig del av den reiselivsmessige utviklingen av Vaset i Valdres siden 1998. Selskapet er i dag den største aktøren innen utbygging og salg av hyttetomter og ferieleiligheter i området. Vaset Utbyggingsselskap AS, som er et utbyggingsselskap med lokal forankring, ble stiftet i 1998. Selskapet har som formål å bidra til en reiselivsmessig utvikling av Vasetområdet i Valdres.

Selskapet, som har en aksjekapital på kr. 1.860.000,- fordelt på 40 aksjonærer, har så langt bygd ut Stubbeset Hyttefelt, Vasetlia Hyttegrend, Øvre Stubbeset hyttefelt og Båtåne hyttefelt med til sammen 153 høystandard hyttetomter. 146 av disse tomtene er solgt. I tillegg har selskapet bygd 28 ferieleiligheter og 7 hytter for salg og utleie. I Vasetlia er det lagt tilrette for bygging av 30 grendehytter. De første 4 hyttene er bygd og solgt. De neste 4 hyttene vil stå ferdig i desember 2018.

Vaset Utbyggingsselskap har i alle år hatt et nært samarbeid med kommunen, det lokale næringslivet og Statskog SF – en sentral grunneier på Vaset. Dessuten har vi kun benyttet entrepenører og håndverkere fra Valdres på alle våre byggeprosjekter. Vaset Utbyggingsselskap har en egenkapital på ca. 12 mill. kr. Denne skal selskapet investere i nyanlegg på Vaset for å bidra til å videreutvikle området til en fullkommen helårs turistdestinasjon.

 
Styret i Vaset Utbyggingsselskap AS

Formann:
Olav Bjella

Styremedlemmer:
Øystein Skjelbred
Gudbrand Sælid
Berit Helle
Bjørn Oskar Sveine
Harald Lasskogen

Daglig leder:
Svein Erik Ski

Prosjektleder:
Jan Steinar Thankei