Du er her: Hovedside » Om oss

Om Vaset Utbyggingsselskap

Vaset Utbyggingsselskap AS har vært en viktig del av reiselivsmessige utviklingen av Vaset i Valdres siden 1998. Selskapet er i dag den største aktør innen utbygging og salg av hyttetomter og ferieleiligheter i området. Vaset Utbyggingsselskap AS, som er et utbyggingsselskap med lokal anankring, ble stiftet i 1998. Selskapet har til formål å bidra til en reiselivsutvikling av Vasetområdet i Valdres.

Selskapet, som har en aksjekapital på kr. 1.860.000, - fordelt på 40 aksjonærer. Selskapet har så langt bygd ut Stubbeset Hyttefelt, Vasetlia Hyttegrend, Øvre Stubbeset hyttefelt, Båtåne hyttefelt og Vaset Alpinområde med tilsammen 200 høystandard hyttetomter. 165 av disse tomtene er solgt. I tillegg har selskapet bygd 28 ferieleiligheter og 11 hytter til salgs og utleie. I Vasetlia er det lagt tilrette for bygging av 30 grendehytter. De første 11 hyttene er bygget. 11 av disse er solgt. 3. byggetrinn starter til våren 2021.

Vaset Utbyggingsselskap har hatt et nært samarbeid med kommunen, det lokale næringsliv og Statskog SF - en sentral grunneier på Vaset. Dessuten har vi kun benyttet entreprenører og håndverkere fra Valdres på alle våre byggeprosjekter. Vaset Utbyggingsselskap har en egenkapital på ca. 12 mill. kr. Dette skal selskapet investere i nyanlegg på Vaset for å bidra til videreutvikle området til en fullstendig helårs turistdestinasjon.

 
Styret i Vaset Utbyggingsselskap AS

Formann:
Olav Bjella

Styremedlemmer:
Øystein Skjelbred
Gudbrand Sælid
Knut Ole Magistad
Line C. Lunde Hovrud 
Harald Lasskogen

Daglig leder:
André Vindedal Nilsen

Prosjektleder:
Remi Kjellgren